Termopane Severin – Samir WIN produce la comanda ferestre si usi din profile PVC sau Al cu geam termopan.

Termopane Severin – Samir WIN vă oferă tâmplărie PVC cu geam termopan la prețuri de producător și cel mai bun raport calitate/preț.

ATELIERUL NOSTRU DE PRODUCȚIE SE AFLĂ ÎN DROBETA TURNU SEVERIN, DAR PRELUĂM COMENZI ȘI MONTĂM TÂMPLĂRIE PVC ÎN TOT JUDEȚUL MEHEDINȚI DAR ȘI ÎN CARAȘ-SEVERIN, TIMIȘ ȘI GORJ.

TERMOPANE SEVERIN – SAMIR WIN FOLOSESTE PROFILE PVC MARCA HAMMER, KMG, PROFILINK, SIEGER PENTRU A OFERI UN RAPORT CALITATE/PRET CAT MAI BUN.

Alegerea ferestrei cu termopan este foarte importantă pentru confortul dumneavoastră pe termen lung şi pentru a face o investiţie inteligentă.termopane severin

Cel mai important avantaj al geamului termopan îl reprezintă extraordinara izolare termică şi fonică, mult superioară geamurilor obisnuite. La această calitate se adaugă întreţinerea extrem de uşoară şi durabilitatea – un geam termopan are o durată medie de viaţă de 50 de ani!

Toate aceste aspecte fac din geamul termopan o investiţie foarte bună prin reducerea substanţială a costurilor de încălzire/răcire şi aduc o creştere semnificativă a confortului în căminul sau biroul dumneavoastră.

Toţi aceşti factori au făcut ca în ultimii 30 ani necesitatea utilării locuinţelor şi birourilor cu geamuri termopan să cunoscă o răspindire tot mai largă la nivel mondial şi să confirme că investiţia în geamuri şi uşi de termopan este mai mult decât necesară.

Stiati ca:

…izolarea optima a geamului termopan este data de bagheta de aluminiu de 16 mm grosime ?

…o bagheta mai lata sau mai ingusta decat cea de 16 mm face ca pierderile prin camera termopanului sa creasca exponential ?

…in interiorul geamului termopan este aer sau un gaz rar ?

…aerul dintre foile de sticla este un bun izolator termic ?

…geamul termopan cu foile de sticla de 6mm cu 6mm izoleaza termic cu numai 3 % mai mult fata de geamul termopan cu foile de sticla de 4mm cu 4mm ?

…geamul termopan cu foile de sticla de 6mm cu 6mm izoleaza fonic cu numai 2 % mai bine fata de geamul termopan cu foile de sticla de 4mm cu 4mm ?

…geamul termopan cu foile de sticla de 4mm cu 4mm si bagheta de 16 mm, care contine o foaie LOW-E ofera o izolare termica 123 % mai buna decat geamul termopan float clar (ambele foi) ?

…in bagheta de geam se introduce o sare numita “silicagel” care are proprietatea de a absorbi umiditatea din interiorul geamului termopan ?

…prin securizare se intelege “calirea” sticlei in cuptoare speciale ?

…ferestrele cu doua canate au cele mai mari pierderi de caldura ?

…un pervaz montat incorect (care iese in camera mai mult de 20~30 mm) faciliteaza aparitia condensului?

Termopane Severin – Samir Win Production SRL asigura masuratori si montaj GRATUIT pe o raza de maxim 30 km de sediul firmei.